Meteen naar de inhoud

Garnalen, avocado en kersensalade

Garnalen, avocado en kersensalade, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Salades

Ingrediënten portie 4

Garnalen 500 g

Avocado 2 stuks

Kersentomaten 12 stuks

Olijfolie 1 eetlepel

Citroensap naar smaak

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Kook de garnalen, pel ze.

2 Schil de avocado, snijd in plakjes en leg ze op een bord.

3 Leg de tomaten op een bord.

4 Voeg de garnalen toe.

5 Voeg de olijfolie toe, besprenkel met citroensap.

READ
Melkgelei

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com