Meteen naar de inhoud

Gebakken aubergines met tomaten en kaas

Gebakken aubergines met tomaten en kaas, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Warme snacks, Griekse keuken

Ingrediënten portie 4

Aubergine 3 stuks

Tomaten 5 stuks

Kaas 200g

Knoflook 3 tenen

Mayonaise naar smaak

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Was de aubergines, snijd ze in de lengte door, kruid ze met zout en leg ze op een ingevette bakplaat. Snijd de tomaten in cirkels en leg ze op de aubergines.

2 Rasp de kaas, pers de knoflook erin en meng met de mayonaise. Leg de pasta op de tomaten en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn. Bak in de oven tot ze zacht zijn. U kunt het gerecht versieren met takjes peterselie.

READ
Gegrilde champignons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com