Meteen naar de inhoud

Gebakken courgettes met kipfilet

Gebakken courgettes met kipfilet, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken

Ingrediënten portie 6

Jonge courgettes 3 stuks

Tomaten 1 stuk

Kipfilet 300 g

Uien 1 stuk

Geraspte parmezaanse kaas 50 g

Kruiden naar smaak

Knoflook naar smaak

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Was de courgettes, halveer ze en verwijder het vruchtvlees van de kern.

2 Snijd het courgettevlees, de ui en de kipfilet in kleine blokjes.

3 Verhit een koekenpan, fruit de gesneden groenten en kip in de plantaardige olie en voeg de gehakte knoflook toe. Breng op smaak met zout en peper en haal van het vuur.

4 Doe de vulling in de courgettes, top met de plakjes tomaat, bestrooi met geraspte parmezaanse kaas (of een andere) en bak in de oven op 180 graden gedurende 15-20 minuten.

READ
Fusilli met ricotta en spinazie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com