Meteen naar de inhoud

Gebakken udon noodles met garnalen, tofu en prei

Gebakken udon noodles met garnalen, tofu en prei, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Japanse keuken, Noodles

Ingrediënten portie 2

Udon noedels 400g

Kippenei 2 stuks

Sojasaus 75 ml

Prei 1 stuk

Geschoonde gekookte garnalen 6 stuks

Taugé ¼ kopje

Tofu 110g

Kalk 1 stuk

Plantaardige olie 2 eetlepels

Geroosterde pinda’s 15g

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Kook de noedels 2 tot 3 minuten in kokend water tot ze zacht zijn. Giet af en spoel af onder koud water.

2 Doe de eieren en de sojasaus in een kom, voeg de gehakte prei, de gehakte garnalen, de spruiten en de noedels toe. Verhit de wok op een matig vuur gedurende 1 à 2 minuten tot hij rokerig is en voeg de plantaardige olie toe. Voeg de blokjes tofu toe en bak ze 2 minuten tot ze goudbruin zijn.

3 Voeg het noedelmengsel toe aan de wok en bak nog 3-4 minuten tot de eieren gaar zijn en de prei zacht.

4 Schik in 2 kommen, besprenkel met limoensap en bestrooi met gehakte pinda’s.

READ
Snelle bloemloze kokoskoekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com