Meteen naar de inhoud

Gecondenseerde melk muffins

Gecondenseerde melk muffins, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Gebak en desserts, Russische keuken, Cupcakes

Ingrediënten portie 4

Tarwebloem 300 g

Gekookte gecondenseerde melk ½ blikje

Gistingsmiddel 10 g

Kippenei 3 stuks

Boter 100 g

Suiker 100 g

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Kneed voor het deeg de boter en de suiker, voeg de eieren toe en meng goed. Voeg het bakpoeder toe aan de bloem en meng goed. Voeg de bloem toe aan het vlees- en eimengsel en meng goed. Het deeg moet zo dik zijn als zure room.

2 Verdeel voor elke cupcake het deeg in twee porties: leg de eerste op de bodem, doe vervolgens een theelepel gekookte gecondenseerde melk en leg de tweede portie deeg erop. Vul de muffinvorm op deze manier. Bak op 180-200 graden tot het klaar is. Het kostte me 20 minuten voor elke partij.

READ
Aubergine en tomaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com