Meteen naar de inhoud

Gegrilde aubergines met knoflook, citroensap en komijn

Gegrilde aubergines met knoflook, citroensap en komijn, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Warme snacks, Arabische keuken

Ingrediënten portie 6

Aubergine 450 g

Zout 2 eetlepels

Gemalen gedroogde knoflook naar smaak

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Karwijblaadjes 1 eetlepel

Plantaardige olie ½ kopje

Citroensap 2 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Snijd de steeltjes van de aubergine en snijd ze in dunne plakjes. Leg op een bord en bestrooi met zout. Draai om en zout de andere kant. Laat 30 minuten staan en dep dan droog met een papieren handdoek.

2 Bestrooi beide kanten met de knoflook en het citroensap. Meng de plantaardige olie, zwarte peper en gemalen komijn en bestrijk de stukken aubergine.

3 Verwarm de grill voor en gril de aubergines aan beide kanten tot ze zacht en goudkleurig zijn.

READ
Honing glühwein

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com