Meteen naar de inhoud

Gegrilde maïs in hete olie

Gegrilde maïs in hete olie, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Warme snacks, Amerikaanse keuken

Ingrediënten portie 6

Bladmaiskolven 6 stuks

Boter 4 eetlepels

Plantaardige olie naar smaak

Chilipoeder ½ theelepel

Snufje Cayennepeper

Suiker ¼ theelepel

grof zout ½ theelepel

Gehakte koriander 2 eetlepels

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verwarm de grill of barbecue voor. Verwijder de vezels en bladeren van de maïs. Spoel de maïs af en droog hem met een handdoek. Wikkel opnieuw in de bladeren.

2 Meng in een kleine kom de gesmolten boter, chilipoeder, cayennepeper, suiker, zout en gehakte koriander.

3 Vet het rooster in met plantaardige olie en leg de maïs op de kolven. Rooster, draai ze om, gedurende 20 minuten. Verwijder de bladeren en bestrijk de kolven met hete olie. Serveer warm.

READ
Burrito

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com