Meteen naar de inhoud

Gelaagde kipsalade met champignons en aardappelen

Gelaagde kipsalade met champignons en aardappelen, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Salades, Gelaagde salades

Ingrediënten portie 6

Aardappelen 2 stuks

Champignons 400 g

Uien 1 kop

Kaas 100g

Kipfilet 1 stuk

Kippenei 2 stuks

Mayonaise 100 g

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Kook de krielaardappelen, laat ze afkoelen en schil ze.

2 Kook de eieren, laat ze afkoelen en pel ze.

3 Kook de kipfilet, laat afkoelen en hak fijn.

4 Bak de champignons met de uien en doe ze in een vergiet om de overtollige olie kwijt te raken.

5 Schik in lagen: 1 laag – grof geraspte aardappelen met mayonaise; 2 laag – champignons gebakken met uien en mayonaise; 3 laag – gehakte kipfilet met mayonaise; 4 laag – geraspte eieren met mayonaise; 5 laag – geraspte kaas.

READ
Rijst met champignons en zure room

6 Zet de salade in de koelkast om te weken (bij voorkeur een nacht).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com