Meteen naar de inhoud

Gepekelde kool als voorgerecht

Gepekelde kool als voorgerecht, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Russische keuken, Pickles en conserven

Ingrediënten portie 4

Wortelen 2 stuks

Knoflook 1 kop

Rode pepers 1 stuk

Water 2 kopjes

Zout 3 eetlepels

Suiker 1 kop

Plantaardige olie 1 kop

Azijn 1 kopje

Witte kool 2 kg

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Snijd de kool in blokjes, rasp de wortelen op een grove of Koreaanse rasp, snijd de knoflook en de hete peper in staafjes.

2 Doe de ingrediënten in een steelpan en meng ze door elkaar.

3 Kook een marinade van water, suiker, zout en kruiden, haal van het vuur, giet de olie en azijn erbij.

4 Giet de marinade over de kool, dek af met een bord onder een gewicht. Zet op een koele plaats voor 2 dagen.

5 Doe de gekookte kool in potten en bewaar ze in de koelkast.

Advies voor het recept Laurierblad, zwarte peper, piment, kruidnagel.

READ
Bonensoep met aardappelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com