Meteen naar de inhoud

Geroosterde kikkererwten met spinazie

Geroosterde kikkererwten met spinazie, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Italiaanse keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten

Ingrediënten portie 2

Kikkererwten 200g

Verse spinazieblaadjes 1 kopje

Knoflook 1 teentje

Olijfolie 1 eetlepel

Gemalen rode peper ¼ theelepel

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Week de kikkererwten een paar uur van tevoren. Laat dan het water weglopen en spoel het af.

2 Hak de knoflook fijn, hak de spinazie grof.

3 Verhit de olie in een pan en bak de knoflook goudbruin.

4 Voeg de kikkererwten, peper, zout en een half glas water toe en stoof al roerend onder een deksel in 10 tot 15 minuten gaar (het water moet koken en de kikkererwten moeten goudbruin zijn).

5 Zet het vuur uit, giet de spinazie in de pan, dek af en bewaar nog 1-2 minuten.

READ
Zeebaars met tamarinde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com