Meteen naar de inhoud

Gestoomde Chinese kipfilet

Gestoomde Chinese kipfilet, Voorschriften, Elke categorie, Hoofdgerechten

Ingrediënten portie 2

Kipfilet 190 g

Sojasaus 25 ml

Wijnazijn 10ml

Sesamolie 20ml

Honing 10 g

Knoflook 1 teentje

Spaanse peper 1 stuk

Broccolikiemen 150 g

Sesam 1 theelepel

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Meng alle ingrediënten voor de marinade.

2 Snijd het vlees in lange repen en breek de broccoli in roosjes. Meng met de marinade en laat 30 minuten staan.

3 Doe in de stoompan, bestrooi met sesamzaad.

READ
Guacamole met korianderzaadjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com