Meteen naar de inhoud

Gevogelte-roomsoep

Gevogelte-roomsoep, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Soepen, Kippensoep, Soeppuree

Ingrediënten portie 4

Kip 400 g

Peterselie 50 g

Wortelen 100 g

Water 1.5 l

Crème 125 g

Eigeel 2 stuks

Tarwebloem 20 g

Boter 20 g

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Bereid de kippenbouillon met de groenten, zeef. Scheid het vlees van het vel en de botten en haal het door een vleesmolen met fijne mazen.

2 Doe het vlees in de bouillon, breng op smaak met in 100 g koud water verdunde bloem, breng aan de kook en zout naar smaak.

3 Pureer de dooiers met de room of zure room en giet ze in de soep. Serveer de croutons bij de soep.

READ
Thaise salade met garnalen en grapefruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com