Meteen naar de inhoud

Gevulde champignons met kaas in zure roomsaus

Gevulde champignons met kaas in zure roomsaus, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Warme snacks, Franse keuken

Ingrediënten portie 4

Uien 1 stuk

Verse champignons 12 stuks

Kaas 100 g

Wortelen 1 stuk

Olijfolie naar smaak

Tarwebloem 2 eetlepels

Zure room 4 eetlepels

Dille 2 takjes

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Was de grote champignons (ongeveer 7 cm doorsnede), snijd de steeltjes van de hoedjes af.

2 Stoof de fijngesneden schenkels, ui en kleine wortelen aan in olie.

3 Voeg een lepel bloem toe, bak een beetje, voeg een paar lepels zure room toe, zout naar smaak – de vulling is klaar, laat afkoelen.

4 Kook de kapjes licht, vul ze met de vulling, strooi de geraspte kaas erover en zet ze 5-10 minuten in de voorverwarmde oven.

5 Bereid de saus apart: bak de bloem in de olie en voeg de zure room toe.

READ
Spaghetti carbonara met champignons

6 Opdienen: Giet de warme zure roomsaus op het bord en schik de champignons. Besprenkel de saus op het bord met de dille.

Recepttip Als u een hartiger hapje wilt maken, kunt u fijngehakte ham aan de vulling toevoegen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com