Meteen naar de inhoud

Gevulde krabsticks in beslag

Gevulde krabsticks in beslag, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Warme snacks, Europese keuken

Ingrediënten portie 4

Kaas 250 g

Krabsticks 200g

Knoflook 3 tenen

Melk 140 ml

Tarwebloem 100 g

Kippenei 2 stuks

Zure room 200 g

Peterselie naar smaak

Citroensap 1 theelepel

Zout naar smaak

Mayonaise naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Rasp voor de vulling de kaas. Was en pel 2 teentjes knoflook, haal ze door een knoflookstamper, voeg een beetje mayonaise toe en meng alles door elkaar.

2 Wikkel de krabsticks voorzichtig uit, leg de vulling erop en rol ze op tot een stick, zodat ze hun oorspronkelijke vorm krijgen.

3 Scheid voor het beslag de eiwitten van de dooiers en zet ze in de koelkast. Wrijf de dooiers in met het zout. Voeg vervolgens de melk toe aan de dooiers en klop voorzichtig op. Voeg dan geleidelijk bloem toe en kneed het deeg. Klop vervolgens afgekoelde eiwitten tot een stijf schuim en voeg toe aan het beslag. Meng voorzichtig en doop de bereide krabsticks in het beslag.

4 Verhit de plantaardige olie in een kleine pan en bak de krabsticks. Haal de gebakken krabsticks voorzichtig uit de olie en leg ze op een papieren handdoek om overtollig vet te verwijderen.

5 Was voor de saus de resterende knoflook, pel hem en hak hem door een knoflooksnijder. Was, droog en hak de kruiden. Meng vervolgens alles door elkaar, voeg de zure room, citroensap, zout en peper toe en meng goed.

READ
Peer salie limonade

6 Leg voor het opdienen de gekookte krabsticks in het beslag op een bord en besprenkel ze met de saus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com