Meteen naar de inhoud
Ginataang-talong, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Elk menu, Warme snacks, Veganistisch eten, Pan-Aziatische keuken

Ingrediënten portie 1

Aubergine 1 stuk

Kokosmelk 80 ml

Plantaardige olie ½ eetlepel

Rode ui ½ kop

Tomaten ½ stuk

Kerriesaus 40g

Gember 10g

Knoflook 2 tenen

Uien 10 g

Rode peper 1 stuk

Groene peper 1 stuk

Cilantro naar smaak

Hete tomatensaus naar smaak

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Fruit de fijngesneden ui en knoflook in de plantaardige olie tot ze goudbruin zijn. Voeg de geraspte gember, kokosmelk en een glas water toe. Laat op een laag vuur ongeveer tien minuten sudderen, zodat het overtollige vocht kan verdampen.

2 Grill een middelgrote aubergine op een grillpan (u kunt een gasbrander gebruiken in plaats van de pan). Pel de vellen eraf.

3 Leg de aubergine op een bord en besprenkel royaal met de saus. Voeg de Spaanse peper, een halve tomaat en een halve rode ui toe. Beide kunnen vers worden gebruikt, maar gebakken zonder olie is het beste. Werk af met een takje koriander en een kommetje hete tomatensaus.

READ
Beurre Blanc-saus (witte botersaus)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com