Meteen naar de inhoud

Granenontbijt met mango en sinaasappel

Granenontbijt met mango en sinaasappel, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Ontbijten, Caloriearm voedsel, Kaasdesserts

Ingrediënten portie 1

Mango 1 stuk

Cottage cheese 100g

Sinaasappels 2 stuks

Kookvoorschriften 10 minuten

1 Schil de mango’s, hak ze fijn en gooi ze in de blender. Schil de sinaasappels, knijp met je handen 1,5 sinaasappel uit in de blender, gooi de overige helft net goed.

2 Versla alles.

3 Doe de wrongel in een kom en giet het mengsel erover. Roer met een lepel naar wens.

Advies voor het recept Bon appetit!

READ
Savooie bosbessentaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com