Meteen naar de inhoud

Groentepuree soep met olijven

Groentepuree soep met olijven, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Soepen, Groentesoepen, Soeppuree

Ingrediënten portie 6

Aardappelen 200 g

Wortelen 2 stuks

Bloemkool 300 g

Uien 1 kop

Knoflook 5 tenen

Broccolikiemen 100 g

Plantaardige olie 100 ml

Peterselie 30 g

Dille 30 g

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Giet 1-1,5 liter water in een pan, breng aan de kook en doe er de aardappelen en wortelen in, respectievelijk in grote blokjes en schijfjes gesneden.

2 Voeg na 10 minuten de bloemkool en broccoli toe aan de pan. Kook 10 tot 15 minuten op laag vuur, zout naar smaak.

3 5 minuten voor het koken de grof gehakte peterselie en dille toevoegen.

4 Bereid het gebraad voor. Verhit de olie in een koekenpan, voeg de in blokjes gesneden ui en de in grove stukken gesneden knoflook toe. Bak tot ze licht goudbruin zijn.

5 Als beide ingrediënten voor de gepureerde soep klaar zijn, neem je de blender en giet je er een deel van de groentesoep en een deel van het gebraad in. Meng grondig en giet in de pot. Neem dan de volgende portie groentesoep en rooster.

READ
Warm aardappelhapje met groene erwten, geroosterde tomaten en dille

6 Roer de ontstane soeppuree goed door en breng aan de kook.

7 Giet de roomsoep warm in kommen, voeg 1 theelepel zure room toe en garneer met zwarte of groene olijven en takjes kruiden.

Recepttip U kunt diepvriesgroenten of gemengde groenten aan deze pureesoep toevoegen, waaronder sperziebonen, paprika’s enz., of u kunt de bloemkool of broccoli vervangen door gewone witte kool. Gedroogde kruiden en kruidenkruiden kunnen ook aan het gebraad worden toegevoegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com