Meteen naar de inhoud
Groentesalade met couscous, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Salades, Salades zonder mayonaise, Caloriearm voedsel, Groentesalades

Ingrediënten portie 4

Couscous 200 g

Rode peper 1 stuk

Gele paprika’s 1 stuk

Groene uien 1 bosje

Verse munt 7g

Kruiden naar smaak

Peterselie naar smaak

Rode wijnazijn 1 eetlepel

Zeezout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Plantaardige olie 2 eetlepels

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Bereid de couscous zoals op de verpakking staat.

2 Was de paprika’s, verwijder de zaadjes en steeltjes en snij ze in blokjes. Snipper de ui en de peterselie.

3 Meng in een grote kom de couscous, groenten, kruiden, olie en wijnazijn door elkaar, breng op smaak met zout en peper en garneer met verse munt.

READ
Salade met rucola, geroosterde pompoen, veenbessen en gekonfijte pecannoten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com