Meteen naar de inhoud

Groentesalade met quinoa en brynza

Groentesalade met quinoa en brynza, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Salades, Salades zonder mayonaise, Groentesalades, Mediterrane keuken

Ingrediënten portie 3

Quinoa 200g

Kersentomaten 20 stuks

Paprika 1 stuk

Knoflook 2 tenen

Peterselie 5 stengels

Brynza kaas 80 g

Extra vergine olijfolie 2 theelepels

Zeezout op de punt van een mes

Gemalen zwarte peper op de punt van een mes

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Kook de quinoa 15 minuten in 300 milliliter water.

2 Snijd de tomaten, paprika en feta in kleine blokjes. Plet en hak de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn.

3 Breng de salade op smaak met olijfolie, zout en peper. Voeg de warme grutten toe.

READ
Lenterolletjes zonder frituren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com