Meteen naar de inhoud

Hampastei

Hampastei, Voorschriften, Elke categorie, Gebak en desserts, Taarten

Ingrediënten portie 6

Uien 2 koppen

Gekookte ham 300 g

Kippenei 4 stuks

Groenten 1 bundel

Kaas 250 g

Gemalen nootmuskaat ⅓ theelepel

Crème 200ml

Tarwebloem 250 g

Boter 125 g

Water 4 eetlepels

Kookvoorschriften 1 uur en 30 minuten

1 Kneed voor het deeg de bloem, het zout, de boter, 4 eetlepels water en het ei tot een gladde bal. Wikkel de bal in folie en leg hem een uur in de koelkast.

2 Snijd de ham in blokjes, pel de ui en snipper hem fijn. Was de groenten en schud ze uit het water. Pluk ze en hak ze fijn. Doe alle ingrediënten in een kom.

3 Rasp de kaas op een middelgrote rasp.

4 Klop de eieren en voeg geleidelijk de kaas en de room toe. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

5 Verwarm de oven voor op 180. Vet de schaal in met plantaardige olie. Bestuif het werkvlak met bloem en rol het deeg uit. Leg het deeg in de vorm, met een marge van 3 à 4 cm. Bak de bodem 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en giet het ham-ui mengsel en de kaascrème één voor één in de bodem. Bak gedurende 50-60 minuten op 180.

READ
Panzanella met rode pepers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com