Meteen naar de inhoud

Haring onder een bontjas met kaas

Haring onder een bontjas met kaas, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Salades, Vissalades

Ingrediënten portie 4

Bieten 2 stuks

Haring 2 stuks

Aardappelen 4 stuks

Uien 1 stuk

Wortelen 1 stuk

Kaas 100g

Kippenei 3 stuks

Mayonaise naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Kook de aardappelen, bieten en wortelen en laat ze afkoelen.

2 Spoel de uien af in kokend water en rasp ze op een fijne rasp.

3 Leg de aardappelen, de fijngemaakte, geraspte haring, de geraspte kaas en de ui op elkaar. Vul met mayonaise. Leg vervolgens de volgende lagen: eiwit, geraspte eiwitten, geraspte wortelen en bieten. Bedek met een dun laagje mayonaise en fijngeraspte kaas.

READ
Erwtensoep met ananas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com