Meteen naar de inhoud

Havermout en kwark muffins met appel

Havermout en kwark muffins met appel, Voorschriften, Elke categorie, Gebak en desserts, Cupcakes

Ingrediënten portie 4

Kippenei 1 stuk

Havermeel 50 g

Cottage cheese 80g

Kaneel naar smaak

Appel ½ stuk

Suikervervangende tabletten 7 stuks

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Meng voor de basis het havermeel, 1 ei, 5 zoetstof tabletten (voeg meer toe als je het zoeter wilt).

2 Verdeel in de vormpjes en zet 10 minuten in de oven op 150-180 graden.

3 Verwijder na 10 minuten de vormen. Verkruimel een appel (of bessen, naar smaak) in de vormpjes.

4 Meng de kwark met de zoetstof (indien erg dik, kunt u 1 eetlepel water of melk toevoegen).

5 Verdeel de kwark over de bessen, bestrooi met kaneel en bak nog 20 minuten.

READ
Savoyardi koekjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com