Meteen naar de inhoud

Hazelnoot en honing muffin

Hazelnoot en honing muffin, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Europese keuken, Gebak en desserts, Cupcakes

Ingrediënten portie 4

Walnoten 250 g

Tarwebloem 175 g

Bakpoeder 1 theelepel

Boter 125 g

Honing 75g

Suiker 2 eetlepels

Kippenei 2 stuks

Sinaasappelschil 1,5 theelepel

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Verwarm de oven voor op 175 graden. Beboter en bestrooi een ronde schaal van 18 cm.

2 Leg de noten op de schaal en plaats ze 6 minuten in de voorverwarmde oven. Maal de noten in de keukenmachine met de helft van de bloem, meng vervolgens de gemalen noten met de resterende bloem, het bakpoeder en een snufje zout.

3 Klop in een grote kom de boter met de honing en de suiker tot ze bleek zijn, ongeveer 3 minuten. Klop in een kleine kom de eieren met de sinaasappelschil. Voeg in drie porties toe aan het botermengsel. Voeg de droge ingrediënten toe en roer ze erdoor.

4 Leg het deeg in de voorbereide schaal en druk het plat. Bak gedurende 30 tot 35 minuten. Terwijl de cake bakt, rooster je 6-8 walnoothelften in de oven op een schaal gedurende 8 minuten. Voeg 1 eetlepel honing toe en roer door.

5 Laat de cake 5 minuten in de vorm afkoelen, haal hem dan uit de vorm en laat hem afkoelen op een rooster. Versier de taart met de voorbereide noten.

Recepttip Deze licht vochtige cupcake met een lekkere notensmaak ziet er feestelijk uit als je er slagroom bij gebruikt om hem te versieren.

READ
Oreo-shake

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com