Meteen naar de inhoud

Heksendokters met vulling

Heksendokters met vulling, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Wit-Russische keuken, Tovenaars

Ingrediënten portie 6

Vulling 500 g

Aardappelen 10 stuks

Kippenei 2 stuks

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Tarwebloem ½ kopje

Plantaardige olie 1 kop

Kookvoorschriften 1 uur

1 Rasp de rauwe aardappelen op een grove rasp. Breng op smaak met zout. Laat het sap uitlekken. Proef en breng op smaak met peper. Voeg de eieren en de bloem toe. Goed roeren.

2 Vorm het gehakt tot koteletten. Groot of klein, het is aan jou.

3 Leg een dun laagje aardappel op de palm van je linkerhand, leg er een kotelet op en bedek met de aardappel. In wezen is de aardappel een met vlees gevulde pannenkoek.

4 Bak in plantaardige olie in een pan, afgedekt met een deksel, aan beide kanten.

5 Doe de gekookte worsten in een pan met deksel en laat ze 10 minuten zitten voor het opdienen – de aardappelkorst zal zachter worden.

Recept tip Serveer de worsten met zure room, ketchup, mayonaise, mosterd of mierikswortel.

READ
Caesar salade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com