Meteen naar de inhoud

Honing varkensvlees met ramen noedels

Honing varkensvlees met ramen noedels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Japanse keuken, Noodles

Ingrediënten portie 4

Varkensfilet 500 g

Teriyaki saus 2 eetlepels

Rijstazijn 1 theelepel

Plantaardige olie 20 ml

Sojasaus 1 theelepel

Boekweithoning 2 eetlepels

Groene uien 20 g

Kippenbouillon 1 l

Ramen noedels 300 g

Misopasta 1 eetlepel

Kookvoorschriften 1 uur

1 Ontpit de varkensfilets en marineer ze in een mengsel van teriyakisaus, sojasaus, rijstwijnazijn en plantaardige olie.

2 Verwarm de oven voor op 220 graden en leg het gemarineerde varkensvlees daar een half uur tot veertig minuten in.

3 Haal de varkensschotel uit de oven en smeer een dun laagje honing over het varkensvlees. Zet het terug in de oven voor vijf minuten. Zet dan het vuur uit en bereid de garnering voor.

4 Kook de ramen noedels in de kippenbouillon, giet dan de bouillon in een andere bak, meng met de misopasta en kook een paar minuten.

5 Snijd het varkensvlees in dunne plakjes en serveer met de noedels en een kommetje kippenmiso met gehakte groene uien.

READ
Cheesecakes voor ontbijt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com