Meteen naar de inhoud

Hotdogs met uien thuis

Hotdogs met uien thuis, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Amerikaanse keuken, Hot dog

Ingrediënten portie 4

Mayonaise 100 g

Worstjes 4 stuks

Ketchup naar smaak

Hot dog broodje 4 stuks

Uien 1 kop

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Snijd het hotdogbroodje zo diep mogelijk in, maar zo dat het niet uit elkaar valt.

2 Smeer een lepel mayonaise aan de binnenkant van het broodje.

3 Schil de uien en snijd ze in halve ringen. Kook de uien met kokend water zodat ze niet te bitter worden. Verdeel de uien in 4 gelijke delen en leg één deel in het broodje.

4 Kook de worstjes, leg één worstje op de uien.

5 Schep de ketchup over de hotdog, dek af met een plastic deksel en verwarm een minuut in de magnetron op maximaal vermogen.

READ
Eendenborsten met kersensaus

6 Bereid de overige ingrediënten op dezelfde manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com