Meteen naar de inhoud

Jamie Oliver kabeljauw braadpan

Jamie Oliver kabeljauw braadpan, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Keuken van de auteur, Casserole

Ingrediënten portie 4

Kabeljauwfilet 600 g

Gerookte schelvis 200 g

Uien 1 kop

Wortelen 2 stuks

Kippenei 2 stuks

Spinazie 1 bundel

Parmezaanse kaas 100 g

Aardappelen 600 g

Olijfolie 100 ml

Crème 30% crème 300ml

Citroen 1 stuk

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Schil en snijd de aardappelen, breng ze aan de kook, stoom de spinazie en kook de eieren samen met de aardappelen (Oliver is goed).

2 Bak tegelijkertijd de wortelen in plakjes en de uien in halve ringen, zout en peper, voeg de room, geraspte Parmezaanse kaas en citroensap toe.

3 Vet de braadpan in, leg de kabeljauw, kleine stukjes schelvis (elke rode vis is vervangen – werkt heel goed), eieren in vieren verdeeld, spinazie (alles verspreid in een artistieke warboel), vul met de geroosterde groenten, bedek met de geplette aardappelen (niet platdrukken opzettelijk, het ziet er interessanter uit), besprenkel met olijfolie.

4 Bak in een voorverwarmde oven op 230 graden gedurende 25 minuten.

Recept tip Uien zijn een goede vervanger voor prei. Of sjalotten.

READ
Karamel voor desserts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com