Meteen naar de inhoud

Japanse kippenbouillon

Japanse kippenbouillon, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Soepen, Japanse keuken, Kippensoep, Kippenbouillon

Ingrediënten portie 4

Kippenbotten 1kg

Varkensbotten 350 g

Uien 1 kop

Wortelen 2 stuks

Prei 4 stengels

Gemberwortel 25 g

Zout 2 theelepels

Chinese kool 4 stuks

Suiker 2 theelepels

Gemalen witte peper snufje

Dashi bouillon droog 1 theelepel

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Doe de vleesbotten in een grote pan, giet er koud water over en breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 2 uur sudderen terwijl u het schuim afroomt.

2 Voeg vervolgens de groenten en nog 1 liter water toe, breng het geheel aan de kook, zet het vuur laag en laat het nog 1 uur sudderen. Haal van het vuur en laat afkoelen. Zeef de bouillon, zet hem terug op het vuur en laat hem nog 1 uur op laag vuur sudderen.

3 Voeg zout, suiker, peper en dashibouillon toe.

READ
Thaise salade met garnalen en grapefruit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com