Meteen naar de inhoud

Kaascakejes met appels

Kaascakejes met appels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Ontbijten, Cheesecakes, Australische keuken

Ingrediënten portie 2

Cheesecake 250g

Kippenei 1 stuk

Appel 1 stuk

Tarwebloem 2 eetlepels

Suiker 2 theelepels

Vanille snufje

Zout op de punt van een mes

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Schil de appel en snijd hem in kleine stukjes.

2 Meng de kwark met de suiker, voeg het ei, de bloem, het zout en de vanille toe en meng goed.

3 Voeg de gesneden appels toe aan het mengsel en meng.

4 Vorm de kaaskoekjes, rol ze in de bloem en bak ze in de verhitte bakolie tot ze zacht zijn.

READ
Havermoutkoekjes met amandelen en chocolade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com