Meteen naar de inhoud

Kaassoep met croutons

Kaassoep met croutons, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Franse keuken, Soepen, Kaas soep

Ingrediënten portie 8

Boter 50 g

Bouillon 1 l

Tarwebloem 50 g

Crème 10% 165 ml

Ketchup 2 eetlepels

Olijfolie 3 eetlepels

Wit brood 50 g

Harde kaas 300g

Knoflook 3 tenen

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Bereid de bouillon (verdun de blokjes in een aparte pan). Of neem verse bouillon, maar zonder pulp en, indien mogelijk, zonder vet.

2 Doe de boter in een verwarmde pan, laat smelten en voeg de bloem toe, meng goed en laat de bloem lichtjes bakken. Voeg de bouillon beetje bij beetje toe en roer om ervoor te zorgen dat er geen klontjes ontstaan (het is heel gemakkelijk, neem gewoon de tijd en voeg de bouillon een eetlepel per keer toe).

3 Pers dan de knoflook in de soep. Laat 5-7 minuten sudderen (dek af met een deksel, laat het vuur op medium staan).

4 Giet de room erbij, roer, dek af, zet het vuur laag en laat 3 minuten staan.

5 Voeg de geraspte kaas toe en roer goed door. Kort koken, NIET koken!!! Voeg dan de ketchup toe en roer tot het roze is.

READ
Armeense zelfgemaakte halva

6 Snijd voor de croutons het brood in blokjes, voeg de boter toe en bak het goudbruin.

7 Giet de soep op de borden, garneer met de croutons rechtstreeks uit de pan om ze te laten knisperen.

Recept tip 1. Je kunt elke soort bouillon gebruiken, vooral als je een blokje neemt. 2. De kaas moet zacht zijn zodat hij gemakkelijk smelt. Zelfs als het niet helemaal gesmolten is, is het lekker. 3. Brood kan elke soort zijn, oudbakken of zacht, het maakt niet uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com