Meteen naar de inhoud

Kaassoep met rookworst

Kaassoep met rookworst, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Soepen, Kaas soep

Ingrediënten portie 4

Aardappelen 3 stuks

Roomkaas 2 stuks

Rookworst 300 g

Uien 1 stuk

Zout naar smaak

Wortelen 1 stuk

Plantaardige olie naar smaak

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Giet water in een steelpan, zout en gooi, zodra het kookt, de gesmolten kazen erbij (voor een betere garing, bewaar ze ongeveer 10 minuten in de vriezer en rasp ze dan op een grove rasp. Of breek ze gewoon in kleine stukjes met je handen).

2 Terwijl de kaas kookt, versnipper de worst (ham kan ook) en de aardappelen en voeg ze toe aan de kokende kaasbouillon.

3 Snijd ondertussen de ui fijn en rasp de wortel, fruit het geheel in plantaardige olie en voeg het toe aan de pan. Breng nogmaals aan de kook. De soep is klaar!

READ
Aardappelen en vlees in de oven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com