Meteen naar de inhoud

Kabeljauw gebakken met saus

Kabeljauw gebakken met saus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Sauzen voor vis, Russische keuken

Ingrediënten portie 4

Kabeljauw 800 g

Rode paprika’s 1.5

Tomaten 3 stuks

Ui 1 stuk

Knoflook 1 teentje

Citroensap naar smaak

Mozzarella kaas 150 g

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 50 minuten

1 Pel de tomaten. Verwijder de velletjes van de paprika’s met een dunschiller. Pel de ui en snijd hem in vieren. Pel de knoflook.

2 Doe alle groenten in de blender en pureer tot een gladde massa. Zout en peper naar smaak.

3 Leg de kabeljauw in een met folie beklede ovenschaal met een hoge rand. Kruid de vis met zout en peper, breng lichtjes op smaak met uw favoriete kruiden en een scheutje citroensap.

4 Vul de vis met de groentesaus, verkruimel de mozzarella erover.

5 Bak 25-30 minuten op 180 graden.

Recepttip In plaats van mozzarella kan ook een andere kaas worden gebruikt. Ik deed hetzelfde met parmezaan en het was net zo lekker.

READ
Kip op blik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com