Meteen naar de inhoud

Kabeljauw met bloemkool

Kabeljauw met bloemkool, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Sauzen voor vis, Spaans koken

Ingrediënten portie 6

Kabeljauwfilet 1kg

Daikon 300 g

Bloemkool 300 g

Boter 100 g

Dille 20 g

Kabeljauw kuit 50g

Bouillon 500 ml

Sjalotten 2 stuks

Knoflook 2 tenen

Crème 35% 100 ml

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Witte droge wijn 100ml

Kookvoorschriften 25 minuten

1 Snijd de sjalotten en de knoflook fijn en fruit ze licht in een beetje boter (ongeveer 10 g), voeg de witte wijn toe en kook op hoog vuur tot de wijn voor ongeveer de helft verdampt is.

2 Voeg de kip-, vis- of groentebouillon toe, breng aan de kook en laat de kabeljauwfilets zeven minuten sudderen. Haal de vis eruit, zet hem op een warme plaats, zeef de bouillon, voeg de room toe en kook hem in tot hij ingedikt is. Roer vervolgens de kaviaar erdoor en breng eventueel op smaak met zout en peper.

3 Snijd de radijsjes en bloemkool in dunne plakjes met een mandoline of mes. Leg de vis op een bord, leg er de kool en de radijsjes op, besprenkel met de saus en garneer met de dille.

READ
Salade met kip, ham, bieslook en ananas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com