Meteen naar de inhoud

Kabeljauwlever salade met croutons

Kabeljauwlever salade met croutons, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Russische keuken, Salades, Vissalades

Ingrediënten portie 4

Kabeljauwlever in blik 1 blikje

Kippenei 2 stuks

Maïs in blik 170 g

Mayonaise 2 eetlepels

Wit brood 4 stuks

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Snijd het witbrood (verwijder de korsten) in blokjes van 1×1 cm, indien zeer vers, droog in een pan of oven gedurende 5 minuten zonder olie, en bak vervolgens licht in boter of plantaardige olie of een mengsel van beide.

2 Bereid eerst de boter (smelt en verwarm een koekenpan), gooi dan de geroosterde croutons erin en roer ze allemaal tegelijk om, zodat de boter niet aan één kant komt, zodat de croutons gelijkmatig bruin worden.

3 Giet de olie uit de kabeljauwlever, prak met een vork, voeg de gehakte eieren, maïs en mayonaise toe.

4 Roer, leg op de slabladeren (het kan ook zonder).

5 Leg vlak voor het opdienen de croutons erop (u kunt de hele salade ermee bedekken, of u kunt ze uitstrooien en de rest van de croutons in een vaas doen voor wie ze wil toevoegen), garneer met de dillegroen.

READ
Gebakken kip met groenten en provinciale kruiden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com