Meteen naar de inhoud

Kalkoenkoteletten met koriander

Kalkoenkoteletten met koriander, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Europese keuken, Koteletten

Ingrediënten portie 12

Verse koriander 1 bundel

Kalkoenfilet 500 g

Kippenei 1 stuk

Uien 1 stuk

Knoflook 2 tenen

Crème 30% crème 200 ml

Zout naar smaak

Vers gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Haal de kalkoenfilets, ui, knoflook 2 keer door de vleesmolen.

2 Voeg het ei, zout, peper en de fijngehakte kruiden toe en meng goed.

3 Voeg de room toe (op kamertemperatuur), roer opnieuw.

4 Klop het gehakt terug; vorm er stevige koteletten van.

5 Bak in een beetje olijfolie.

READ
Dikke vissoep met groenten en room (Watersault)

6 Serveer warm (of verwarm voor het serveren). Als het koud is, wordt het sap stijf en worden de koteletten droog.

Recepttip Gezien de opmerkingen over het stijve gehakt, heb ik de hoeveelheid room in het recept veranderd in 200 ml. Aanbeveling: voeg de room in porties toe, het gehakt mag niet te vloeibaar zijn! Vorm de koteletten met uw handen (nat), maar de koteletten zelf moeten delicaat van textuur zijn, dat wil zeggen, bij het vormen moet het gehakt op een delicaat deeg lijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com