Meteen naar de inhoud
Kaneel amandel truffels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Elk menu, Europese keuken, Gebak en desserts, Caloriearm voedsel, Caloriearme desserts

Ingrediënten portie 3

Amandelen 250 g

Gemalen kaneel 2 eetlepels

Zout naar smaak

Rozijnen 170 g

Honing 5 eetlepels

Olijfolie 1 eetlepel

Kookvoorschriften 15 minuten

1 Hak met een mixer de amandelen fijn (of vervang ze door walnoten), voeg de kaneel en een beetje zout toe en roer het erdoor. Spoel de sultana’s af en pel de stokjes eraf. Doe in een schaal, meng de noten erdoor, roer de honing of agave nectar en een beetje olijfolie erdoor. Voeg eventueel wat vanille en nootmuskaat toe.

2 Rol in balletjes of worstjes – vorm zoveel als je wilt! Voor de verfijnden: bestrooi met kokosschilfers en serveer met liefde.

Recept tip Een beetje boter en een handvol noten doen geen pijn aan je figuur en verbeteren je spijsvertering.

READ
Vegetarische rijst met tofu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com