Meteen naar de inhoud

Kaneel noten charlotte

Kaneel noten charlotte, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Keuken van de auteur, Gebak en desserts, Charlotte

Ingrediënten portie 8

Appel 6 stuks

Tarwebloem 1 kopje

Suiker 1 kopje

Kippenei 3 stuks

Kaneel 1 eetlepel

Bakpoeder 1 theelepel

Margarine 10g

Noten 30g

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven.

2 Klop de drie eieren schuimig, voeg de suiker en de bloem toe en klop nog 5-7 minuten.

3 Voeg de vanille, kaneel en het bakpoeder toe. Meng grondig.

4 Voeg de appelblokjes toe.

5 Vet de verwarmde vorm in met margarine en bestuif de bovenkant met noten of bloem.

READ
Bigos

6 Giet het beslag in de vormpjes en zet ze 35 minuten in de oven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com