Meteen naar de inhoud

Karper gevuld met groenten

Karper gevuld met groenten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Moldavische keuken

Ingrediënten portie 4

Karper 1 stuk

Wortelen 1 stuk

Prei 2 koppen

Tomaten 1 stuk

Mayonaise 150 g

Zout naar smaak

Kruiden naar smaak

Kookvoorschriften 35 minuten

1 Ontkalk de karper, verwijder de kieuwen, ontdoe hem van zijn ingewanden door de buik open te snijden en verwijder alle grote botten. Daarna grondig afspoelen met koud water.

2 Wrijf de vis vervolgens goed in met zout en laat hem 20-30 minuten weken.

3 Schil de wortelen en rasp ze. Snijd de ui in halve ringen. Ontvel de tomaat (kook hem zodat het vel eraf komt zonder het vruchtvlees).

4 Bak de ui op laag vuur onder een deksel met de zonnebloemolie goudbruin (5-6 minuten), voeg dan de wortel en de tomaat toe en bak nog eens 5 minuten.

5 Voeg zout, kruiden naar smaak en twee eetlepels mayonaise toe aan de gekookte groenten, meng het geheel en vul de buik van de karper met het gehakt. Bestrijk de karper aan alle kanten met mayonaise.

READ
Semifredo

6 Voeg 110 ml water toe aan de bakplaat met de vis en zet deze 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com