Meteen naar de inhoud
Ker y soos, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Armeense keuken

Ingrediënten portie 4

Aardappelen 8 stuks

Rundvlees 500g

Uien 3 stuks

Boter 100 g

Zout 2 g

Gemalen zwarte peper 1 g

Gemalen rode peper 1 g

Kookvoorschriften 50 minuten

1 Snijd de aardappelen in lange plakken en bak ze in de olie gaar.

2 Terwijl de aardappelen roosteren, kookt u het vlees en snijdt u het in smalle, ongeveer 1 cm lange repen van 3-4 cm.

3 Snijd vervolgens de ui in ringen en bak deze samen met het gekookte vlees in de olie tot de ui goudkleurig is en het vlees licht gebruind, maar niet te lang, zodat het vlees niet taai wordt.

4 Voeg de gebakken uien en het vlees toe aan de aardappelen, breng op smaak met zout en peper en stoof nog 5 minuten met gesloten deksel. Strooi de kruiden erover.

READ
Krabstick okra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com