Meteen naar de inhoud
Kharcho met tkemali, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Keuken van de auteur, Soepen, Kharcho-soep, Tkemali

Ingrediënten portie 4

Rundvlees 500g

Uien 4 koppen

Tkemali 1 kopje

Knoflook 4 tenen

Rode pepers 1 stuk

Cilantro naar smaak

Peterselie naar smaak

Laurierblad 2 stuks

Honeysuneli 2 theelepels

Zout naar smaak

Rijst 50g

Kookvoorschriften 2 uur en 10 minuten

1 Snijd het vette rundvlees in kleine stukjes, giet er 2,5 liter koud water bij en laat het ongeveer 2 uur op matig vuur sudderen.

2 Voeg de gewassen rijst, de fijngehakte uien, peterselie en koriander (elk 2 takjes) gebundeld toe.

3 10-15 minuten voor het einde van het koken de gehakte knoflook, paprika, gehakte peterselie en koriander, tkemali, kamperfoelie, laurier en zout toevoegen.

4 Bestrooi bij het opdienen met koriander- en peterseliegroen.

Recepttip In plaats van tkemali kunt u toevoegen: gekookte en gepureerde kersenpruimen, gepelde en gesneden tomaten, tomatenpuree, granaatappelsap, wijnazijn.

READ
Baklava met poedersuiker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com