Meteen naar de inhoud
Kip chkmeruli, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Georgische keuken

Ingrediënten portie 2

Cilantroblaadjes (koriander) 30 g

Kip 500g

Knoflook 6 tenen

Peterselie 30 g

Crème 500ml

Honeysuneli 5 g

Water 200 ml

Zout naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Plantaardige olie 1 eetlepel

Kookvoorschriften 1 uur

1 Snijd het overtollige vel, vet en spiermaag van de kip. Snijd de kip in de lengte doormidden. In vieren gesneden. Twee kwarten fijnstampen en inwrijven met zout. Kruid met peper. Bestrijk met plantaardige olie.

2 Maak de saus. Pel en snijd de knoflook in plakjes. Plaats in een kom. Hak de peterselie en koriander fijn. Voeg toe aan de knoflook. Giet de room erbij. Breng op smaak met zout en peper. Roer. Roer er wat water door. Roer. Garneer met munt en koriander. Roer.

3 Leg de kip in de verwarmde braadpan. Schroei aan beide kanten tot ze zacht zijn. Leg de kip in de braadslee. Besprenkel met saus. Zet 20-25 minuten in de oven op 185 C. Serveer. Eet smakelijk!

READ
Jemenitische vis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com