Meteen naar de inhoud

Kip in zure room en champignonsaus

Kip in zure room en champignonsaus, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken, Champignonsaus

Ingrediënten portie 4

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Boter 70 g

Tarwebloem 2 eetlepels

Uien 3 stuks

Zure room 500 g

Gedroogde champignons 100 g

Kip 1kg

Kookvoorschriften 1 uur

1 Snijd de kip (of dijen) in porties. Verwijder de vliezen en kook niet. Doe de porties in een grote steelpan, giet de zure room en het water erover, breng aan de kook en giet een glas vocht af.

2 Doe dan de eerder geweekte paddenstoelen en het water waarin ze geweekt hebben. Stoof het vlees op laag vuur tot het gaar is.

3 Snijd de ui fijn en fruit hem in een aparte pan tot hij zacht is in boter. Verdun 2 eetlepels bloem geleidelijk, onder voortdurend roeren zodat er geen klontjes ontstaan, met het afgekoelde water en de zure room (die u aan het begin van het koken hebt gescheiden).

4 Als de kip klaar is, de uien en het meelverdikkingsmiddel toevoegen, roeren en aan de kook brengen. Breng op smaak met zout en peper.

Recept tip Gedroogde porcini paddestoelen moeten ongeveer drie uur weken in water.

READ
Wafeltaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com