Meteen naar de inhoud

Kip kharcho met noten

Kip kharcho met noten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Soepen, Georgische keuken, Kippensoep, Kharcho-soep

Ingrediënten portie 4

Uien 4 koppen

Kip 1 stuk

Tarwebloem 1,5 eetlepels

Tkemali 1.5 kopjes

Walnoten 130 g

Knoflook 4 tenen

Cilantro 2 eetlepels

Honeysuneli 1 theelepel

Gemalen zwarte peper naar smaak

Zout naar smaak

Kookvoorschriften 40 minuten

1 Snijd het voorgekookte en gewassen kipkarkas in kleine stukjes, giet er 2-2,5 liter koud water bij en kook tot het vlees half gaar is.

2 Fruit in een aparte pan de fijngesneden ui en het vet van de bouillon, voeg de uit de bouillon gehaalde stukken kip toe en stoof, onder af en toe roeren, nog 15 minuten.

3 Giet vervolgens de tarwe of het maïsmeel erbij.

4 Giet na 5 minuten de kippenbouillon erbij en kook nog 10 tot 15 minuten.

5 Voeg de tkemali of tomaten toe, breng aan de kook en breng op smaak met de geplette walnoten, knoflook, laurier, honingsuneli, zout en de in de bouillon opgeloste korianderkruiden.

READ
Cevapcici

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com