Meteen naar de inhoud
Kip Kiev kotelet, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Oekraïense keuken, Kievitskoteletten

Ingrediënten portie 4

Kippenei 1 stuk

Plantaardige olie 150ml

Kruiden naar smaak

Kipfilet 4 stuks

Boter 150 g

Paneermeel 200 g

Kookvoorschriften 1 uur en 20 minuten

1 Leg de kipfilet op een plank, dek hem af met huishoudfolie en klop hem zachtjes met een hamer. Doe hetzelfde met de andere filets. Kruid elke filet met zout en peper.

2 Leg in het midden van elke filet een stukje boter. Rol de filets op tot een envelop, doop ze in de losgeklopte eieren en rol ze vervolgens in het paneermeel. Leg de koteletten 15 minuten in de vriezer.

3 Haal de koteletten uit de vriezer, doop ze nogmaals in de losgeklopte eieren en wentel ze daarna in het paneermeel. Leg de gehaktballen 10 minuten terug in de vriezer.

4 Haal de koteletten uit de vriezer en doop ze nogmaals in het ei en het paneermeel. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de koteletten aan beide kanten goudbruin.

READ
Kaneelcake met rietsuiker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com