Meteen naar de inhoud

Kip met aubergine

Kip met aubergine, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken

Ingrediënten portie 4

Aubergine 1 stuk

Tomaten 1 stuk

Kippenschenkel 4 stuks

Aardappelen 6 stuks

Knoflook 2 tenen

Uien 1 kop

Zout naar smaak

Kruiden naar smaak

Kookvoorschriften 1 uur

1 Marineer de kipschenkels in een mengsel van kruiden en zout (naar smaak).

2 Snijd de aubergine in plakjes en week ze minstens 30 minuten in water en zout om de bitterheid kwijt te raken. Dan uitlekken en afspoelen.

3 Snijd de aubergines in staafjes, de tomaat, ui en knoflook in ringen en de aardappelen in helften.

4 Leg de schenkels, aardappelen en de rest van de groenten in de hoes. Breng op smaak met zout. Bind de uiteinden van de hoes samen en maak drie gaatjes met een scherp voorwerp om de hete stoom te laten ontsnappen.

5 Bak in de oven gedurende 40-50 minuten. 10 minuten voordat het klaar is, kun je de hoes opensnijden en terug in de oven zetten om de aardappelen iets te laten bakken.

READ
Aardappel en tonijnschotel

6 Leg het gerecht op de borden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com