Meteen naar de inhoud

Kippenborst met groenten

Kippenborst met groenten, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken

Ingrediënten portie 6

courgette 2 stuks

Kippenborst 500 g

Broccolikiemen 300 g

Wortelen 2 stuks

Groene uien naar smaak

Zout naar smaak

Cheddar kaas 200 g

Curry pinch

Olijfolie naar smaak

Gemalen zwarte peper naar smaak

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Snijd de courgettes in dunne plakjes.

2 Verdeel de broccoli in roosjes.

3 Snijd de wortelen in dunne plakjes.

4 Snijd de kipfilet in stukken.

5 Bespuit de schaal met olie en schik alle groenten en de borst.

READ
Wit-Russische aardappel babka

6 Rasp de cheddar in grove plakken en leg ze op de groenten.

7 Voeg de groene uien toe en bestrooi royaal met de kruiden.

8 Zet in de oven op 200-220 graden gedurende 25-30 minuten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com