Meteen naar de inhoud

Kippendijen in bier met knoflook en komijn

Kippendijen in bier met knoflook en komijn, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Warme snacks, Hoofdgerechten, Europese keuken

Ingrediënten portie 3

Knoflook 2 tenen

Kippendijen 1kg

Spaanse peper 1 theelepel

komijn 1 theelepel

Gemalen rode peper ½ theelepel.

Kaneel ½ theelepel

Zout 1 theelepel

Gemalen zwarte peper ½ theelepel

Cilantro 2 eetlepels

Citroen ½ stuk

Bier 250ml

Sesamolie 2 eetlepels

Kookvoorschriften 1 uur

1 Pers de knoflook uit. Roer het kruidenmengsel erdoor.

2 Voeg zout en gemalen peper toe.

3 Hak de koriander fijn. Voeg toe aan de marinade. Giet de sesamolie erbij. Pers een halve citroen of limoen uit. Roer voortdurend.

4 Voeg het bier toe, meng grondig.

5 Neem een grote kom of een plastic zak. Leg de kippendijen erin.

READ
Podesta-stijl Forschmak

6 Giet de marinade over. Sluit de zak. Laat 2 uur in de koelkast staan.

7 Bereid de grill voor. Leg de dijen op het rooster en gril ze aan beide kanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com