Meteen naar de inhoud

Kippenlever in karamel met appels

Kippenlever in karamel met appels, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Hoofdgerechten, Russische keuken

Ingrediënten portie 3

Suiker 25 g

Zout naar smaak

Appel 2 stuks

Kippenlever 300 g

Boter 50 g

Cognac 50 g

Kookvoorschriften 20 minuten

1 Smelt de boter in een pan met de suiker en roer tot deze goudkleurig is.

2 Voeg de in julienne gesneden appels toe, laat al roerend 2 minuten sudderen.

3 Voeg de kippenlever toe en begin al roerend te bakken.

4 Voeg na 2 minuten de brandy toe en flambeer.

5 Blijf na het flamberen nog 3-4 minuten braden.

READ
Courgettesoep met munt

6 Breng op smaak met zout en peper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com