Meteen naar de inhoud

Kippenleverpaté met kaas en knoflook

Kippenleverpaté met kaas en knoflook, Voorschriften, Elke categorie, Voorgerechten, Elke keuken, Franse keuken, Pates

Ingrediënten portie 12

Kippenlever 1kg

Uien 1 hoofd

Wortelen 1 stuk

Crème 200ml

Boter 200 g

Zout naar smaak

Plantaardige olie 4 eetlepels

Gemalen zwarte peper naar smaak

Knoflook 3 tenen

Burgemeester naar smaak

Geraspte kaas 100 g

Kookvoorschriften 45 minuten

1 Pel de kippenlever en bak hem in plantaardige olie.

2 Snijd de ui en de wortel fijn en bak ze in plantaardige olie. Voeg aan het eind de marjolein, zout en peper toe. Voeg dan de gebakken lever en de room toe en stoof op een zacht vuurtje.

3 Laat de stoofpot afkoelen en verwerk in de blender met de gesmolten boter, gehakte knoflook en geraspte kaas.

4 Doe de ontstane paté in een hittebestendige schaal en bak 30 minuten in de oven op 150 graden.

READ
Lichte kaascrème

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com