Meteen naar de inhoud

Kipsalade met avocado en olijven

Kipsalade met avocado en olijven, Voorschriften, Elke categorie, Elke keuken, Salades, Amerikaanse keuken, Salades met kip

Ingrediënten portie 3

Avocado 1 stuk

Kipfilet 1 stuk

Groene salade 1 bundel

Olijven gevuld met citroen 160g

Sojasaus 2 eetlepels

Gemalen zwarte peper naar smaak

Plantaardige olie 50 ml

Kookvoorschriften 30 minuten

1 Kook de kipfilets gaar.

2 Verhit 1 eetlepel plantaardige olie goed in een koekenpan.

3 Braad de in reepjes gesneden kipfilet 2 tot 3 minuten aan.

4 Spoel de sla af, schud het water eraf en snijd willekeurig, of snijd met de hand.

5 Schil de avocado, verwijder de pit en besprenkel het vruchtvlees met citroensap. In plakjes gesneden.

READ
Erwtenpap met uien

6 Meng in een kom de kipfilet, de slablaadjes, de avocado en de olijven voorzichtig door elkaar.

7 Breng op smaak met sojasaus en citroensap. Peper en bestrooi met sesamzaadjes (optioneel).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nv-author-image

Sandra Bdewy

Ik ben een salesmanager met meer dan 10 jaar wereldwijde ervaring in de horeca, waarbij ik heb gewerkt met multiculturele teams. De afgelopen jaren heb ik accounts en marktsegmenten voor bedrijven, groepen, sociale zaken, vrije tijd en entertainment beheerd, waarbij ik verkoopplannen heb uitgevoerd die jaarlijkse inkomsten genereren. Ik heb leiderschapsvaardigheden ontwikkeld, gekoppeld aan een scherp inzicht in de klant, gericht op het leveren van effectieve oplossingen. Mijn sterkste vaardigheden zijn mijn creativiteit en mijn vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden. In staat zijn om wensen van klanten te verzamelen en deze te vertalen in een boeiende, effectieve en unieke dienst, verblijf of evenement is wat mij heeft geholpen om te bereiken en te slagen in de horeca, vooral in de verkoop.Buiten het werk, hou ik van. Wandelen, lezen en ik hou van koken. Mijn liefde voor nieuwe plaatsen uitleven en altijd tijd doorbrengen met mijn geliefden. .
LinkedIn.com